Onsdagen den 31/1

Hej hej alla!

Nu är det dags för den lille Hultbergaren att börja på förskola, den 12 Mars börjar inskolningen på Timmerslätts förskola. Undra vem det känns värst för Theo eller mig! Men jag ska bara jobba 50% fram till sommaren och Tobbe jobbar ju skift så vi ska nog klara oss med 15h i veckan, så vi får se det som en lång inskolning.

Idag har vi tagit det lugnt hemma, tog oss en promenad till kyrkan och tog en fika med Maja och Melia. Theo sov gott i sin vagn, ville inte ta in honom ifall han fortfarande smittar.

melia

Så idag var det bara Melia som höll låda i kyrkan, mystjejen!

Måndagen den 29/1

Kläderna har kommit!

I måndags kom den nya kollektionen med kläder, vilket inte Theo riktigt tyckte va lika kul som jag!

Suck

Här satt han först i en halvtimme, men det slutade så här........

sova

Förra veckan!

Förra veckan hann vi njuta av snön ett par dagar innan Theo blev sjuk med feber, hosta och snuva!

sjuk

I helgen tyckte jag att all frukt i kylen var smakad på, inte konstigt när man har fått en stor mus i kylen!

mus

Här hittar man Theo varje gång som han är tyst lite för lääänge, eller när han inte får tillräckligt med uppmärksamhet......

Klättrar på allt!

klättrar

Just nu klättrar vår lille kille på allt, på bilden är det hans stackars nya parkeringshus som får lida......

Lördagen den 20/1

ÄNTLIGEN SNÖ!

Ja, så kom det äntligen lite snö i Partille. Jag va lite sotis på Linda, Krille och barnen där uppe i Ö-vik när dom berättade att dom varit ute och åkt skoter och grejer, å här bara regnet har öst ner. Men men några timmar av lycka var det allt innan det började att regna bort igen..........

pulka

Som man ser på bilden så tyckte inte Theo att det var lika roligt som hans mamma.

124114-47

Efter att vi varit ute och lekt och åkt pulka var det dags för att åka en sväng med mormor och morfar.

sova

Theo somnade så fort han satte sig i bilen, vilket inte gjorde hans morfar något för då slapp han gå ur bilen en enda gång......

På eftermiddan åkte vi upp och lekte lite med Alwin, Cissi och Staffan, killarna hittar på bus hela tiden.

Middag serverades på Gryningsvägen, så gott med din mat mamma! Där blev jag sedan kvar hela kvällen och mös med mina föräldrar, Carro, Henkan och Theo.


Fredagen den 19/1

Tänk vad mycket lite sol kan göra med humöret!

Idag tittade jag ut och såg att solen sken och tänk vad mycket lättare allt blev. Iväg till Östra bar det först för att träffa underbara syster Anki som sa att Theos brännskada ser jättefin ut och att det med största sannolikhet inte kommer att bli några ärr alls, jätteskönt!

Runt elva var vi samt Maja och Melia bjudna på lunch hem till Catrin och Hampus, supergod kycklingsoppa med tortellini, TACK. Jag köpte med semlor från Cederlöfs till efterrätt. Barnen var glada över att se varandra och kramades och lekte ända tills dom stupade i sina vagnar.

Hampus

Efter lunch och fika tog vi oss en promenad i solen och tittade på familjen Jakobsson/Klint nya fina hus.

När sedan rastlösheten kom smygande igen kom Theos mormor och morfar och hämtade oss, vi åkte med dem och handlade för att sedan följa med hem och fika och mysa lite. Tobbe är nämligen med grabbarna i Danmark och kommer hem på söndag antagligen lika social som en kastrull.

Nu är det dags för sängen om jag ska orka upp med Theo imorgon bitti! God natt och sov gott!

Torsdagen den 18/1

Inlåst i bilen!!!!!

Jaha, då var det dags för ett nytt äventyr för stackars Theo.

När jag satt in Theo i bilen idag så lånar han nyckeln av mig, innan jag har hunnit runt till förarsidan så låser han bilen. På utsidan står jag som ett fån och försöker locka busen till att öppna igen. Efter ca 5 minuter av lockande, vinkande och pekande så lyckas han trycka på rätt knapp och öppna, snacka om att jag var snabb med att öppna och ta nyckeln. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, där stod jag med min ettåring inlåst i bilen och utan telefon också inlåst i bilen, tur att ungen är knapptokig..... Ibland undrar man själv "om hissen verkligen har gått ända upp" när sådana här saker händer.

Måndagen den 15/1

Idag har kyrkan öppnat!

Idag har vi äntligen kunnat gå till kyrkan igen så att lillfis har fått leka med sina kompisar. Efter fika och lek där gick jag och Cissi och barnen ner till Allum för att fördriva tiden lite, det är inte så svårt med dessa två busungar.......

busungar

Nu ikväll har vi varit på Landvetter flygplats och hämtat Theos mormor som har varit i Ukraina på snabbvisit med Sävehofs damlag, sen åkte vi hem till henne och tittade på idrottsgalan och fikade. Snacka om att Theo hade saknat henne, släppte inte taget om henne på två timmar......

Nu ligger han och sussar söt i sin säng och snart jag i min! GOD NATT!

Fredagen den 12/1

GRATTIS morfar!

morfar

Idag fyller min goa morfar år, vi ska åka till Skåne och fira honom med resten av släkten......
HURRA HURRA HURRA HURRA!

Torsdagen den 11/1

Dags för klippning!

Klippning

Imorgon är det dags att klippa ner kaluffsen lite, nu är den bra bångstyrig!

Måndagen den 8/1

Snacka om att tiden går fort!

Carro, Henk & Theo

Theo med moster Carro och Henkan för ett år sedan......

Henk, Carro och Lill

Theo med moster Carro och Henkan idag!

Puss och godnatt alla underbara vänner!

Söndagen den 7/1

GRATTIS farmor Gunn!

Grattis farmor

Idag har vi varit och kalasat hos Theos farmor som fyller år!

Lördagen den 6/1

Max Dan Pehr Adehög

mAX

Nu är även den lillfisen döpt.

Max dop

Theo fixade att sitta på rumpan i kyrkan i ca 45 minuter sen kliade det i hela kroppen och han var tvungen att springa lite i gången. Han spanade in en jämnårig liten tjej som heter Nilla som också hade tröttnat på prästen och gärna lekte lite....... Bra plats att leka! På dopefterfesten var underbara Linn med och roade den rastlösa killen under kalasandet, Linn du är en pärla!
Tack, för ett trevligt dop!

På kvällen, tro det eller ej, men jag och Tobbe var ute och åt samt var på bio. Vi var på Etc Grande med Carro & Henkan och Anna & John, käkade god middag med både för- och efterrätt. Tack, Carro och Henkan ni e bäst! Sen var vi och såg den nya Bond filmen på Filmstaden, mycket trevligt! Sov gott gjorde jag ända till klockan 10 i morse (söndag), Theo sov nämligen hos sin mormor och morfar.

Fredagen den 5/1

Colin på besök!

Idag har Colin varit och besökt oss, med sin mamma Isabel såklart! Med på fikat var också Anna och Angela, alltid så kul att ses.

Colin

Hoppas att vi hinner att ses lite grann nu innan ni ska åka hem till Tyskland igen, men det är ju inte bara vi som drar i er när ni är hemma.

bus

Men det är två starka viljor som skall komma överens, ibland går det och ibland går det inte....... Båda är lata och ville helst åka med på vagnen, efter mycket om och tårar så blev det som Theo ville och Colin fick putta, runt runt runt.....

Nyårsafton!

Tack, Hans och Lena för en trevlig nyårsafton!

Theo rockar

Theo tog ett par låtar!

Det var många barn och Rikard roade dom alla!

Rikard leker