GOTT NYTT ÅR!

Till alla våra nära och kära, vänner samt alla som vi känner!

flirta

Med en flirt från Theo!

Massor med kramar Sandra, Tobbe & Theo

Fredagen den 29/12

Blivande pålmaskinist?

pålmaskinist

Idag har Theo äntligen fått hälsa på sin morfar i pålmaskinen. Theos morfar älskar sitt jobb och det verkar just nu som att Theo också älskar morfars jobb. Han sa bara oj oj oj oj oj hela tiden och tittade med stora ögon på den stora maskinen. Han fick även ratta lite på spakarna, vad får man inte när man heter Theo och är morfars ögonsten.

ensam

För övrigt har det varit en lugn dag, har mest bara uträttat massor med ärenden. Theo har snällt följt med, man märker att han börjar sakna sina kompisar nu efter allt julstök. Nästa vecka måste vi träffas så att de små får leka lite.....

Torsdagen den 28/12

Mysdag med mormor!

Idag har vi varit på vift hela dagen! Mamma hämtade oss klockan 11.00 och då började vi nere på Allum, jag behövde byta lite julklappar och fixa något till nyår. När vi var klara där så åkte vi till IKEA, där var vi inte själva vill jag lova! Men det gick bra och vi fick fixat det vi skulle samt käkat lunch alla tre. Theo har varit en go kille hela dagen och stått ut med att sitta i sin vagn och käkat majskrokar.........

Ikea

Nu ikväll har vi haft besök av min kusin Niklas, hans fru Jeanette och deras underbart söta dotter Meya (3 månader). Vi saknade dock deras andra dotter Jenny som hade FF hemma i Sjöbo, kram till dig tjejen och hoppas att vi ses snart! Jättekul att ni kom och hälsade på, alltid kul att träffas!

Meya

Meya tre månader idag, född den 28/9.

Onsdagen den 27/12

Julhelgen!

Jaha, då var julhelgen slut och det börjar att närma sig nyår, men fortfarande ingen snö eller kyla så långt ögat kan nå (10+ och grönt).

MC Theo provsatt en cross!

Den 22:e var det dags att fixa till granen och det sista med klapparna. Men först åkte vi en sväng till Universeum, Tobbe hade inte varit där och biljetterna går ut vid årsskiftet. Efter det bjöds det på pannkakslunch ute hos Theos farmor och farfar, mums! Sen skulle vi bara.......... Väl hemma kom vi på att vi glömt köpa gran, så det var bara för Tobbe att sticka iväg igen. Hem kom han med en vanlig gran, jag som ville ha en kungsgran (kanske inte så konstigt att dom var slut den 22:e klockan 20:00 på kvällen). Runt 22:30 somnade äntligen lillen efter mycket kli och snurr och jag kunde äntligen få börja! 03:00 var klockan när jag väckte Tobbe på soffan och sa att det var dags för sängen. Då var det rimmat och klart, nästan!

Granen

Lille julafton var vi tvugna att fixa med ett par sista julklappar och så klart åka och titta till vår husvagn, igen....... Vi avslutade dagen hemma hos min syster yster med bingolotto, trevligt sällskap och god mat.

Julafton började så klart med att Theo fick en morgonklapp.

Morgonklapp

Det första han säger när han ser vad det var är Bäbis och ger den en puss och en kram.

Bäbis

Efter en lugn och skön morgon hemma så åkte vi en sväng till Hultbergs resident för att säga god jul och dricka lite glögg, innan det bar av till Brandtarna där vi skulle tillbringa resten av kvällen.

Stass

Efter god mat och dryck så var det dags för Tomten att komma, hur skulle det här gå? Som jag anade, Theo tyckte inte alls om Tomten!

Läskigt

Fast han var rätt ok på behörigt avstånd....... I sin nya stol från mormor och morfar kände Theo sig trygg!

hmmm

När klappöppningen var klar, lillen zzzzzzzzzzzz och en vild julklappslek avslutad så såg det ut så här hemma på Gryningsvägen.....

Zzzzzzzzzz

Tack mamma och pappa för en helt underbar julafton!

juldagen blev det frukost hemma hos mina föräldrar för där var lillkillen som somnade så gott på julafton kvar. Frukosten blev lång och mysig och avslutades med en promenad längs Kåsjön upp till Öjersjö och tillbaks. Det blev även middag på Gryningsvägen, mamma hade gjort tacos som smakade väldigt gott efter all julmat. På kvällen var vi hemma hos Martin och Annelie,  tog en fika samt försökte umgås lite. Alla som har barn vet vad jag menar med försökte......
 
Igår (annandagen) hade vi "julafton" hemma hos Theos farmor och farfar. Det är lite lyxigt med två julaftonar! Även här var det god mat och underbart sällskap, men här var det en Tomte som Theo inte var rädd för nämligen hans goa farmor. Som ni ser på bilden nedan var Lillkillen supernöjd med sin stora klapp från farmor och farfar. En C70 trampebil.......

C70

Vi avslutade med att spela Caracasonne till klockan var halv två, alltid lika trevligt!

Vill bara avsluta detta inlägget med att tacka för alla fina julklappar som vi och Theo har fått, ni är bäst!

Torsdagen den 21/12

Ni undrar säkert hur det går för Theo!

Igår var vi tillbaka på Östra för omläggning hos en helt underbar sköterska som hette Anki, hon sa att det läkte på bra trots att det inte var någon fröjd för mina ögon. Så nu är det dags att klara oss lite på egen hand, med ett och annat återbesök då och då. 

Det är en lång väg att vandra efter en brännskada så hoppas att Theo är lika duktig hela vägen!

Idag har vi varit tillbaka en sväng på Östra för observation på grund av feber, en titt på bandaget som hade levt ett eget liv samt klåda , men allt var under kontroll. Nu hoppas vi att vi inte behöver återvända förräns utsatt datum den 29:e. Hem kom vi med ett recept på Tavegyl för klådan, så nu behöver han inte åla omkring i sängen hela natten hoppas vi.

När vi kom hem stod Hampus och Catrin på uppfarten redo för att leka en stund ( fika och dricka kaffe), himla nice för både mig och Theo!

Nu kom min sambo hem med vår helt nya husvagn som han hämtat från Deutshland, hmmmmmm!

Hobby

God Jul och Gott Nytt År!


Tack för alla fina julkort som vi har fått.

Peppgubb

Massor med jul-kramar från oss till alla våra vänner!

Lördagen den 16/12

Jul på Liseberg!

Vi blev ju utskrivna från Östra i torsdags och fick ny tid för omläggning på onsdag den 20:e, men vi har hittills varit där varje dag. Igår läckte såren så att dom fick lägga om och idag så hade Theo ryckt av bandaget runt halsen i sömnen vilket också behövdes kollas över, nu hoppas vi att resten håller tills på onsdag.

Trots en stel och bandagerad överkropp så ska de små fossingarna vara på bordet vid samtliga måltider!
buse

Nu ikväll har vi varit iväg på Liseberg med Theos morfar och tittat på alla lamporna och karusellerna, Theo gillade Rainbow bäst! Han skulle nog kunna sitta där och titta när den åkte runt runt, runt, runt, runt hur länge som helst. Det gjorde inte Tobbe något för då kunde han spela på Toblerone hjulet, han vann en 2:a vinst och spelade för ?????? dyr Toblerone. Vi hann med ett par godishjul till men det blev mest (bara) 2:a vinster överallt, fick också köpt mig en mistel så nu ska jag minsann få lite pussar/kyssar av mina killar.

jul

Torsdagen en 14/12

lillfis

Utskrivna!

Hej och tack alla som har stöttat och tänkt på oss. Idag blev vi i alla fall utskrivna från sjukhuset och Theo är på bättringsväg. Det har varit en tuff vecka för oss alla men inte minst för lillen.

För er som inte vet vad som hänt så fick Theo i söndags morse en mugg med hett tevatten över sig innan frukost. Ambulansen hämtade oss och körde oss till Östra där vi fick bekräftat att han fått första och andra gradens brännskador på insidan av armen, halsen och hela högersidan av överkroppen (ca 20% av kroppsytan).  Nu är han bandagerad och vid gott mod trotts att han har ganska ont. Han har varit en super kille och nu kan det bara bli bättre.

Massor med kramar från oss till er!

Lördagen den 9/12

Heldag med mormor och morfar!

Ja, jag såg inte fram emot den här dagen direkt. En heldag med en  sjuk Theo, utan pappa Tobbe som hade kört dubbelpass, först natt och sedan hela dagen fram till 17.00. Jag brukar klara mig ganska bra men efter ett par ensamma dagar är det inte roligt längre.
 
I torsdags gick jag med lillen till läkaren för jag var lite orolig för att han hade fått halsfluss eller lugninflammation, hem kom jag med ett recept på penicillin för öroninflammation. Jag har ju inte behövt ge Theo penicillin förut (som tur är), det krävs två personer för han tycker att det smakar bäver och gör allt för att slippa.  Han är i alla fall på benen igen och alla som känner honom vet vad det innebär!

Lagom till frukost ringde syster/moster Carro och frågade om hon och Henkan fick komma på frukost med alla tillbehör, mycket välkommet! Sen kom räddarna i nöden och hämtade oss och tog med oss på julklappsshopping, sen handboll och sist men inte minst middag då även Tobbe kom och gjorde oss sällskap. Då pratar jag om Theos mormor och morfar, tack för en kanondag! Pappa fick till och med köra två vänder från Bäckebol för att vi skulle få hem Theos vagn samt alla julklappar, hmmm undra vem dom kan vara till......

Nu ska jag gå och ta hand om min sambo som har blivit smittad av sonen och är MYCKET sjuk, god natt
och sov gott mina vänner!

Jag är på benen igen!

Jag är på benen igen!!!!!

Theo läser

Theo läser