Tisdagen den 3/10

Två rastlösa själar!
Morgonen började med att vi mest bara gick omkring rastlösa och funderade på vad vi skulle hitta på.

Det slutade med att vi åkte upp till Cissi och Alwin där det det bjöds på supergod lunch, tyvärr inte lika uppskattad av Theo som av mig (lite för stora bitar). Så fram med en superb måltid från Semper till lilleman. Efter mat och kaffe hade vi bestämt oss för att vi skulle ge oss ut på skojakt till de små.

Först åkte vi till Skohuset i Lerum, där fanns inget roligt i rätt storlek. Så det slutade med ett par innetofflor till Theo (samma till Alwin, fast Cissi slog till på ett par vinterkängor också). Hade killarna själva fått välja så hade det blivit lackskor med rosetter och rosa innetofflor med Askungen på, undra vad pappaorna hade tyckt om detta......

Vi nöjde oss inte med detta, utan tog oss en liten tur till Allum med för omväxlings skull. Men vi skule ju "bara" till en affär, så vi tog grabbarna på armen. Allting tar ju nu för tiden lite längre tid än vanligt, Theo vill ju gärna gå men helst inte åt samma håll som oss andra. Det slutade i alla fall med ett par skor till honom med.

Väl hemma igen satte vi oss på utsidan i solen och käkade ett litet mellanmål, detta innan det var dags för en liten sen tupplur.

På kvällen kom Carro, mamma och pappa förbi och fikade lite, dom vet ju hur tråkigt jag har när Tobbe jobbar kväll.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback