Onsdagen den 27/12

Julhelgen!

Jaha, då var julhelgen slut och det börjar att närma sig nyår, men fortfarande ingen snö eller kyla så långt ögat kan nå (10+ och grönt).

MC Theo provsatt en cross!

Den 22:e var det dags att fixa till granen och det sista med klapparna. Men först åkte vi en sväng till Universeum, Tobbe hade inte varit där och biljetterna går ut vid årsskiftet. Efter det bjöds det på pannkakslunch ute hos Theos farmor och farfar, mums! Sen skulle vi bara.......... Väl hemma kom vi på att vi glömt köpa gran, så det var bara för Tobbe att sticka iväg igen. Hem kom han med en vanlig gran, jag som ville ha en kungsgran (kanske inte så konstigt att dom var slut den 22:e klockan 20:00 på kvällen). Runt 22:30 somnade äntligen lillen efter mycket kli och snurr och jag kunde äntligen få börja! 03:00 var klockan när jag väckte Tobbe på soffan och sa att det var dags för sängen. Då var det rimmat och klart, nästan!

Granen

Lille julafton var vi tvugna att fixa med ett par sista julklappar och så klart åka och titta till vår husvagn, igen....... Vi avslutade dagen hemma hos min syster yster med bingolotto, trevligt sällskap och god mat.

Julafton började så klart med att Theo fick en morgonklapp.

Morgonklapp

Det första han säger när han ser vad det var är Bäbis och ger den en puss och en kram.

Bäbis

Efter en lugn och skön morgon hemma så åkte vi en sväng till Hultbergs resident för att säga god jul och dricka lite glögg, innan det bar av till Brandtarna där vi skulle tillbringa resten av kvällen.

Stass

Efter god mat och dryck så var det dags för Tomten att komma, hur skulle det här gå? Som jag anade, Theo tyckte inte alls om Tomten!

Läskigt

Fast han var rätt ok på behörigt avstånd....... I sin nya stol från mormor och morfar kände Theo sig trygg!

hmmm

När klappöppningen var klar, lillen zzzzzzzzzzzz och en vild julklappslek avslutad så såg det ut så här hemma på Gryningsvägen.....

Zzzzzzzzzz

Tack mamma och pappa för en helt underbar julafton!

juldagen blev det frukost hemma hos mina föräldrar för där var lillkillen som somnade så gott på julafton kvar. Frukosten blev lång och mysig och avslutades med en promenad längs Kåsjön upp till Öjersjö och tillbaks. Det blev även middag på Gryningsvägen, mamma hade gjort tacos som smakade väldigt gott efter all julmat. På kvällen var vi hemma hos Martin och Annelie,  tog en fika samt försökte umgås lite. Alla som har barn vet vad jag menar med försökte......
 
Igår (annandagen) hade vi "julafton" hemma hos Theos farmor och farfar. Det är lite lyxigt med två julaftonar! Även här var det god mat och underbart sällskap, men här var det en Tomte som Theo inte var rädd för nämligen hans goa farmor. Som ni ser på bilden nedan var Lillkillen supernöjd med sin stora klapp från farmor och farfar. En C70 trampebil.......

C70

Vi avslutade med att spela Caracasonne till klockan var halv två, alltid lika trevligt!

Vill bara avsluta detta inlägget med att tacka för alla fina julklappar som vi och Theo har fått, ni är bäst!

Kommentarer
Postat av: Alwin

Vilka härliga bilder och vad fin Theo var på julafton!

Kram Alwin

2007-01-02 @ 10:33:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback